top of page

KOMMERSIELLT

- Vi hjälper dig visa vad du vill förmedla -

190211_Coroc27896web_edited_edited.jpg

FÖRETAGSFOTOGRAFERING

- Vi ger den rätta bilden av ert företag -

Ett modernt företag bör idag på ett effektivt och kreativt sätt, snabbt visa sina kunder vilka man är och vad det är man gör.  
Ansiktet utåt presenterar företaget. På företagets hemsida, via pressbilder, i en eventuellt web-shop och andra exponeringar mot kund. Tillsammans med er tar vi fram bilder som passar er verksamhet och hjälper er visa vilka ni är. Allt från fantastisk personal, professionella lokaler och era speciella produkter.

200224_koks26353.jpg

MAT & KOKBÖCKER

-Dofter, smaker och konstnärlig elegans, allt i en bild -

Matfoto handlar om mycket mer än att bara illustrera mat, råvaror och recept. Vi förmedlar inte bara kockens och företagetsvision i en matbild utan bjuder även in betraktaren till en känsla av enmåltid.
Fotograferingen kan ske i vårt studiokök eller annan location om detta önskas. Redaktionellt material, företagsprodukter, restaurangers menyer och kokböcker är några av de saker som vi erbjuder våra kunder

200825_Heed o Thom utställning27987.jpg

MILJÖ & CONTENT

- Visa vem du är och vad du gör -

Inte bara text som ger content. Vill du visa upp vad ni gör eller vilka ni är så hjälper vi dig ta fram bra bilder som visar detta. Det kan vara till sociala medier, hemsida eller tryckta säljmaterial.

gbg fabrikerna--16.jpg

PRODUKTER

-Bra bilder ökar försäljningen-

Vi hjälper dig att ta fram expressiva produktbilder för web och tryck. Allt från produktbilder till stora katalogproduktioner, produktblad, kampanjer och mässor. För web kan vi ta fram enstaka bilder för hemsidan eller stora bildvolymer för web-shopen.
Oavsett om ni har stora eller små behov hittar vi en process som är kostnadseffektiv och gör leverans av bilder enkel. 
Vi levererar bilderna i rätt format till er färdiga att användas. 
Vi arbetar både i vår studio och på plats hos er. Det mest ekonomiska är oftast att ni skickar era produkter till oss för fotografering i vår studio i Jonsered men om omständigheterna så kräver kommer vi till er och sätter upp en mobil studio som anpassas efter era produkter.

bottom of page